Je libo rychlou letní večeři, která zasytí, doplní minerály a podpoří zdravé střevní prostředí? Tady je.

5 min vaření, 5 min příprava

Suroviny:
100 g brokolice
100g nepasterizované ovčí/kozí brynzy
1 rajče
1 paprika
½ avokáda
Hrst rukoly
Špetka řasy Arame
10 ks kvalitních černých oliv
30 g Živé ořechy® – Fermentované Harmonizačními kešu

Postup:
1. Do hrnce s vyšším dnem vložíme růžičky brokolice, řasu a lehce posolíme. Zalejeme vodou cca 1 cm vody ode dna hrnce. napaříme brokolici. Přikryjeme poklicí a na mírném ohni vaříme 5 – 10 min, aby brokolice byla vařená do poloměkka.
2. Mezitím si nakrájíme zeleninu a z brynzy vytvoříme kuličky.
3. Salát nazdobíme a zasypeme Živé ořechy® – Fermentované Harmonizačními kešu